O nas
Szef kuchni
Szefem naszej kuchni jest Dawid Siniło, który warsztatu uczył się m.in. od najlepszego kucharza w Danii, posiadacza gwiazdek Michelin – Bo Bech. Gotował także w Londynie, w polskich cztero- i pięciogwiazdkowych hotelach (w tym w białostockim Hotelu Cristal), a od 2012 r. był szefem kuchni w restauracji na Zamku w Tykocinie.


Soodi Pierogarnia
Soodi to miejsce, w którym smaki Podlasia przenikają się z aromatami Wschodu i Zachodu, a tradycja ręcznie robionych, domowych pierogów spotyka nowoczesną kuchnię. Czerpiemy inspiracje z wielokulturowości naszego regionu – wpływów litewskich, tatarskich czy żydowskich – a także z podróży po całym świecie, z których przywozimy unikatowe receptury.
Pierogi świata
W naszej ofercie znajdziecie produkty nie tylko z polski. Spróbuj wyśmienitych pierogów z różnych stron świata. Myślisz o pierogach ruskich? Spróbuj specjałów żydowskich, chińskich lub z Argentyny!


Plac zabaw
Masz ochotę przyjść na romantyczną kolację, ale nie masz z kim zostawić dziecka? Do Soodi możesz je wziąć ze sobą, pokazać kącik zabaw i dzięki dźwiękoszczelnym szybom możesz pozwolić sobie na chwilę relaksu.
Uwaga! Istnieje szansa, że jeśli wrzucisz tam swoje dziecko to będzie chciało tam zostać na długo.